Advies op maat

Eén maand huisgarantie

Minimaal zes maanden apk

De Volkswagen Golf Highline

De Volkswagen Golf Highline is een uitvoering die over veel opties beschikt. Wilt u alle opties, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen? Dan kunt u terecht bij JM Occasions in Schalkwijk. Door een gebruikte Volkswagen Golf Highline uit ons aanbod aan te schaffen, ontvangt u topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Er is bij ons geen sprake van verborgen kosten.

Een luxe Volkswagen Golf Highline

De Volkswagen Golf Highline is voorzien van allerlei extra opties, waaronder cruisecontrol, parkeersensoren, airco en lichtmetalen velgen. Voor een nieuwe auto met veel voorzieningen, betaalt u echter ook meer. Als u geen behoefte heeft aan het allernieuwste model, kunt u een voordeligere auto kopen met dezelfde voorzieningen bij een occasiondealer zoals JM Occasions. U kiest uit verschillende uitvoeringen tegen scherpe prijzen. Hoeft u niet per se de Highline-uitvoering? Bekijk dan ook:

Volkswagen Golf 1.4 TSI

Volkswagen Polo 1.2

Als u niet weet welk model voorzien is van de opties waarnaar u op zoek bent, adviseren wij u uiteraard graag. U ontvangt dan persoonlijk advies op basis van uw wensen, zodat u onze zaak verlaat met een auto waar u 100% tevreden mee bent. U kunt ook een proefrit maken in een van onze modellen, zodat u zeker weet de dat de Volkswagen Golf Highline de juiste auto is voor u.

Volkswagen JM Occasions

Haal uw Volkswagen in huis

Wij zijn gespecialiseerd in occasions van bekende merken, zoals Volkswagen. Koop uw Volkswagen Golf Highline bij onze autodealerschap en ontvang een maand lang huisgarantie. Plan hiervoor een afspraak in door een e-mail te sturen naar info@jm-occasions.nl. Als u nog niet overtuigd bent, raden wij u aan onze beoordelingen te bekijken.

Mogelijk gemaakt door Mobilox