Filter
Merk
Prijs
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Tellerstand
Bouwjaar
Brandstof
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Gewicht
Maximaal toegestaan gewicht

57 resultaten Filter

Occasiondealer

JM Occasions is de occasiondealer in Schalkwijk waar u uw tweedehandsauto koopt. Bij ons profiteert u van eerlijke prijzen voor goed onderhouden auto’s. Zoekt u een occasion in de buurt van Nieuwegein of een dealer in occasions in de omgeving van Houten? Dan is onze vestiging ideaal voor u.

Een occasion kopen bij een betrouwbare occasiondealer

Bij occasions denkt u wellicht dat u een auto koopt voor een te hoog bedrag, omdat het voertuig niet goed onderhouden is. Niets is minder waar, want als occasiondealer bieden wij u enkel rijklare,  betrouwbare occasions aan met minimaal zes maanden apk. Daarnaast hanteren wij geen afleveringstarieven voor uw occasion, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook verkopen we enkel jonge occasions, dus u vindt enkel occasions met moderne voorzieningen. U vindt in ons assortiment diverse  occasions van bekende merken. Zo krijgt u een hoogwaardig model voor een fractie van de originele prijs. Wilt u een gebruikte auto aanschaffen bij een eerlijke occasiondealer? Dan zijn wij de autodealer  voor u.

Fiat Panda JM Occasions

Vind uw auto bij onze zaak

Als occasiondealer vinden wij het belangrijk dat u de weg opgaat met een veilige auto. Daarom worden al onze occasions goed onderhouden. Wilt u onze voordelige occasions bekijken en misschien al uw eigen occasion kopen? Plan dan een afspraak in bij onze showroom via info@jm-occasions.nl. Als u vragen heeft over een eventuele leaseregeling, helpen we u ook graag.

Mogelijk gemaakt door Mobilox