Filter
Merk
Prijs
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Tellerstand
Bouwjaar
Brandstof
Stahoogte (cm)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Gewicht
Maximaal toegestaan gewicht

60 resultaten Filter

Occasiondealer

JM Occasions is de occasiondealer in Schalkwijk waar u uw tweedehandsauto koopt. Bij ons profiteert u van eerlijke prijzen voor goed onderhouden auto’s. Zoekt u een occasion die te koop staat in de buurt van Nieuwegein of een dealer in occasions in de omgeving van Houten? Dan is onze vestiging ideaal voor u.

Een occasion kopen bij een betrouwbare occasiondealer

Bij occasions denkt u wellicht dat u een auto koopt voor een te hoog bedrag, omdat het voertuig niet goed onderhouden is. Niets is minder waar, want als occasiondealer bieden wij u enkel rijklare,  betrouwbare occasions  aan met minimaal zes maanden apk. Daarnaast hanteren wij geen afleveringstarieven voor uw occasion, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook verkopen we enkel  jonge occasions, dus u vindt enkel occasions met moderne voorzieningen. U vindt in ons assortiment diverse occasions van bekende merken. Zo krijgt u een hoogwaardig model voor een fractie van de originele prijs. Wilt u een gebruikte auto aanschaffen bij een eerlijke occasiondealer? Dan zijn wij de autodealer   voor u.

Fiat Panda JM Occasions

Wij hebben diverse occasions te koop staan

Als ervaren dealer nabij Houten hebben wij diverse occasions te koop staan waardoor de kans groot is dat u altijd een geschikte occasion vindt. Het kopen van een occasion kan bijzonder aantrekkelijk zijn voor diegenen die waarde, betrouwbaarheid en de mogelijkheid om een betere auto te bemachtigen binnen hun budget waarderen. U vindt bij ons als dealer diverse auto’s met garantie, zoals een occasion van Fiat of Volkswagen.

Vind uw auto bij onze zaak

Als occasiondealer vinden wij het belangrijk dat u de weg opgaat met een veilige auto. Daarom worden alle occasions die te koop staan goed onderhouden. Wilt u onze voordelige occasions bekijken en misschien al uw eigen occasion kopen? Plan dan een afspraak in bij onze showroom via info@jm-occasions.nl. Als u vragen heeft over een eventuele leaseregeling voor een occasion, dan helpen we u als dealer ook graag.

Mogelijk gemaakt door Mobilox