Advies op maat

Eén maand huisgarantie

Minimaal zes maanden apk

Occasions kopen van bekende merken

Door occasions te kopen, kiest u uit auto’s van bekende merken tegen scherpe prijzen. Zo profiteert u van topkwaliteit zonder de hoofdprijs te betalen. Bij JM Occasions in Schalkwijk zijn we gespecialiseerd in gebruikte auto’s van populaire automerken. Ons aanbod breidt zich continu uit, dus u vindt vast een exemplaar dat u bevalt.

Goed onderhouden occasions kopen van bekende merken

Bij een eerlijke occasiondealer zoals wij kunt u veel geld besparen door occasions van bekende merken te kopen die nog in goede staat verkeren. Alle occasions van populaire automerken in ons aanbod zijn goed onderhouden en hebben minimaal zes maanden apk. U hoeft naast de aanschafprijs dus geen extra geld uit te geven aan reparaties. De auto is rijklaar op het moment dat u de sleutel ontvangt. U betaalt bij ons ook geen afleveringstarief. Met onze goedkope occasions bespaart u dus kosten zonder dat u inlevert op kwaliteit.

Fiat Panda JM Occasions

Bezoek onze showroom en koop uw auto

Wilt u occasions van bekende merken kopen? Bij onze autozaak vindt u zeker een model dat aan uw eisen voldoet. In onze reviews leest u bovendien over de positieve ervaringen van onze klanten. Koop een auto van een bekend automerk tegen een scherpe prijs en bespaar kosten. Maak een afspraak door te bellen naar 0630165442.

Mogelijk gemaakt door Mobilox