Advies op maat

Eén maand huisgarantie

Minimaal zes maanden apk

Goedkope occasions kopen

Goedkope occasions kopen is aantrekkelijk als u op zoek bent naar uw eerste auto of als u een beperkt budget heeft. Als u voordelige tweedehandsauto’s wilt kopen, moet u wel een eerlijke dealer vinden. JM Occasions in Schalkwijk verkoopt enkel modellen die goed onderhouden zijn. Zo ontvangt u goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Goedkope occasions van goede kwaliteit kopen

Een auto is een grote investering. Als u om wat voor reden dan ook geen tienduizenden euro’s wilt uitgeven aan uw auto, dan zijn tweedehandsauto’s een voordelige keuze. Door eenbetrouwbare occasion aan te schaffen bij onze zaak, bespaart u veel kosten op een model dat in een uitstekende staat verkeert. De goedkope occasions die u bij onze autozaak kunt kopen, zijn ieder voorzien van een onderhoudsbeurt en minimaal zes maanden apk. Dit houdt in dat u ook na aanschaf niet voor onverwachte kosten komt te staan door verborgen gebreken. Wij bieden als occasiondealer ook een maand lang huisgarantie aan. Zo kunt u voordelige tweedehandsauto’s kopen zonder dat u binnen de eerste maand langs de weg komt te staan. Bij ons loopt u dus geen enkel risico.

Fiat Panda JM Occasions

Bespaar kosten met een goede occasion

Occasions kopen is een goedkope keuze, maar dat hoeft niet te betekenen dat u inlevert op kwaliteit. Bij ons koopt u voordelige tweedehandsauto’s waar u op kunt vertrouwen. Wilt u een speciale regeling treffen omtrent financiering? Ook dan helpen wij u graag. Stuur een e-mail naar info@jm-occasions.nl of bel naar 0630165442 om een bezoek te brengen aan onze zaak.

Mogelijk gemaakt door Mobilox