Advies op maat

Eén maand huisgarantie

Minimaal zes maanden apk

Betrouwbare occasions kopen

Een betrouwbare dealer vinden waar u goede occasions kunt kopen is niet altijd eenvoudig. Er zijn dealers die enkel de hoogst mogelijke prijs willen vangen voor een verouderde, slechte auto. JM Occasions in Schalkwijk is hier zeker een uitzondering op. Wij onderhouden onze modellen netjes, zodat u veilig de weg op kunt met uw nieuwe aanwinst.

Een betrouwbare zaak waar u occasions kunt kopen

Niet alle gebruikte auto’s zijn geschikt voor doorverkoop. Soms wordt er veel geld gevraagd voor een model dat slecht onderhouden is en dus meer kosten oplevert dan u bespaart. Als u bij onze autozaak een occasion koopt, bent u verzekerd van een auto waar u op kunt vertrouwen. Ieder model in ons aanbod is voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Daarnaast hebben ze ieder minimaal zes maanden apk. Onze  jonge occasions zijn dus rijklaar, zonder verborgen gebreken. Onze  positieve reviews bewijzen dat wij een betrouwbare zaak zijn om occasions van te kopen.

Fiat Panda JM Occasions

Vertrouw op onze service

Zoekt u een occasiondealer waar u betrouwbare occasions kunt kopen voor een eerlijke prijs? Dan bent u van harte welkom bij onze zaak. Wij adviseren u graag over de verschillende modellen die bij uw wensen passen. Wilt u onze modellen bekijken en misschien een proefrit maken? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0630165442.

Mogelijk gemaakt door Mobilox