Advies op maat

Eén maand huisgarantie

Minimaal zes maanden apk

Jonge occasions

Jonge occasions zijn een aantrekkelijke optie als u op zoek bent naar uw eerste auto. Ze zijn namelijk voordeliger dan een splinternieuw model, maar ze zijn niet zodanig verouderd en gebruikt dat de kwaliteit eronder lijdt. Bij JM Occasions in Schalkwijk vindt u een mooi model dat bij u past tegen een eerlijke prijs.

Jonge occasions waarmee u veilig de weg op kunt

Begint u net met rijden? Of hecht u geen extra waarde aan een gloednieuwe auto? Dan zijn onze jonge occasions iets voor u. Als autodealer bieden wij u verschillende modellen aan die nog maar een paar jaar oud zijn. Zo heeft u niet het nieuwste van het nieuwste, maar profiteert u wel van een scherpe prijs. Onze occasions zijn betrouwbaar, omdat wij alle exemplaren in ons assortiment voorzien van een onderhoudsbeurt. Daarnaast heeft iedere auto minimaal zes maanden apk én ontvangt u een maand lang huisgarantie. Overweegt u een leaseregeling? Dan helpen wij u ook graag.

Fiat Panda JM Occasions

Bekijk ons aanbod en koop een occasion

Twijfelt u of jonge occasions wel de juiste keuze zijn? Als occasiondealer begrijpen we dat u wellicht vragen heeft of dat u behoefte heeft aan advies. Plan een afspraak in bij onze dealerschap, dan helpen wij u graag een keuze te maken of kunt u een proefrit maken. Stuur hiervoor een e-mail naar info@jm-occasions.nl.

Mogelijk gemaakt door Mobilox