Advies op maat

Eén maand huisgarantie

Minimaal zes maanden apk

Volkswagen Golf 1.4 TSI

De Volkswagen Golf 1.4 TSI is een relatief compacte, luxe uitvoering van VW. Het is niet het nieuwste model meer, maar dit betekent niet dat u er minder plezier van zult hebben. Bij JM Occasions in Schalkwijk koopt u een gebruikte Volkswagen Golf 1.4 TSI die nog in uitstekende conditie verkeert. Doordat we onze auto’s netjes onderhouden, krijgt u achteraf ook niet te maken met verborgen kosten.

De Volkswagen Golf 1.4 TSI met extra opties kopen

Als u een VW Golf 1.4 TSI zoekt, dan helpen wij u graag. Wij zijn namelijk een occasiondealer die dit model aanbiedt voor een scherpe prijs. Ondanks dat deze auto er al wat kilometers op heeft zitten, is die nog in uitstekende staat. Dit komt doordat wij onze occasions van bekende merkengoed onderhouden. De VW Golf 1.4 TSI is hier geen uitzondering op. Deze uitvoering beschikt ook over diverse extra voorzieningen. Zo is die bijvoorbeeld voorzien van airconditioning, stuurwielbediening voor audio en een verstelbaar stuur. Bent u uw opties nog aan het overwegen en wilt u naast de Golf 1.4 TSI ook andere modellen van Volkswagen bekijken? Bij ons vindt u ook:

Volkswagen Golf Highline

Volkswagen Polo 1.2

Fiat Panda JM Occasions

Kies uw auto uit ons aanbod

Zoekt u een autodealer die de Volkswagen Golf 1.4 TSI verkoopt? Dan kunt u gerust eens langskomen bij onze autodealerschap. U leest in onze klantenreviews dat wij een betrouwbare zaak zijn waar u tegen een eerlijke prijs een VW Golf 1.4 TSI of een andere auto kunt kopen. Plan daarom uw proefrit of uw afspraak in door te bellen naar 0630165442.

Mogelijk gemaakt door Mobilox