Advies op maat

Eén maand huisgarantie

Minimaal zes maanden apk

Een Fiat Panda TwinAir kopen

Bij JM Occasions in Schalkwijk kunt u een Fiat Panda TwinAir aanschaffen die, ondanks de kilometers op de teller, in uitstekende staat verkeert. Ondanks dat de modellen in ons assortiment scherp geprijsd zijn, bent u altijd verzekerd van een betrouwbare, rijklare auto. Alle auto’s krijgen namelijk een onderhoudsbeurt voordat ze worden verkocht.

Een gebruikte, budgetvriendelijke Fiat Panda TwinAir

Is de Fiat Panda uw droomauto, maar heeft u niet genoeg budget voor de nieuwste modellen? Bij een occasiondealer als JM Occasions koopt u een gebruikte Fiat Panda TwinAir voor een fractie van de originele prijs. Zo bespaart u kosten zonder genoegen te nemen met een oud en slecht onderhouden model. Als autodealer onderhouden wij alle auto’s in ons assortiment. Bovendien ontvangt u een maand lang huisgarantie op de Fiat die u koopt. Heeft u vragen over de voorzieningen van een Fiat Panda TwinAir uit ons aanbod? Dan helpen wij u uiteraard graag.

Fiat Panda JM Occasions

Schaf uw auto bij ons aan

Als u interesse heeft in occasions van bekende merken, zoals de Fiat Panda TwinAir, vindt u in ons aanbod vast een model dat bij u past. Kom langs bij onze dealerschap en ervaar de service die onze klanten beoordelen als zeer goed. Heeft u vragen? Bel dan naar 0630165442.

Mogelijk gemaakt door Mobilox