Advies op maat

Eén maand huisgarantie

Minimaal zes maanden apk

Betrouwbare occasions kopen

Een betrouwbare dealer vinden waar u goede occasions kunt kopen is niet altijd eenvoudig. Er zijn dealers die enkel de hoogst mogelijke prijs willen vangen voor een verouderde, slechte auto. JM Occasions in Schalkwijk is hier zeker een uitzondering op. Wij onderhouden onze modellen netjes, zodat u veilig de weg op kunt met uw nieuwe aanwinst.

VW Polo 1.2: rijklaar en zonder extra onderhoud

Als u een VW Polo 1.2 wilt kopen voor een scherpe prijs, dan zijn wij de juiste occasiondealer voor u. Wij zijn gespecialiseerd in occasions van bekende automerken, zoals Volkswagen. Elke uitvoering van de VW Polo 1.2 beschikt over cruisecontrol, climate control en een regensensor. Ook zitten er sportvelgen, elektrische buitenspiegels en automatische dimlichten op de auto. Wilt u de auto even uitproberen voordat u overgaat op de koop? Dan kunt u bij ons een proefrit inplannen waarbij wij u ook adviseren. Spreken andere modellen u ook aan? U vindt bij ons ook:

Volkswagen Golf Highline

Volkswagen Golf 1.4

Fiat Panda JM Occasions

Profiteer van onze garantie

In ons assortiment vindt u onder andere de VW Polo 1.2. Bij aankoop van deze en andere auto’s uit onze autozaak profiteert u altijd van een maand lang huisgarantie en minimaal zes maanden apk. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw auto. Wilt u een afspraak inplannen? Of heeft u vragen over een leaseregeling? Stuur dan een e-mail naar info@jm-occasions.nl.

Mogelijk gemaakt door Mobilox