Onze klanten beoordelen onze service met een 9.3/10

Je kunt ook pech hebben

Raad eenieder aan de auto vooraf te laten keuren in combinatie met n gedegen proefrit waarbij je de auto goed laat werken. Ik heb dat niet gedaan en dat spijt me. Nu , een halfjaar na aankoop staat de auto nog steeds bij mijn eigen garage. Defect. Bijna niet mee gereden. Niemand kon er uiteraard wat aan doen

― Jos van Hoogstraten


Garantie geval

Na levering kwamen er nog elektronische probleempjes aan het licht ondanks het niet onder garantie.viel toch netjes opgelost

― Harm


Wat een geweldige service

Wij kochten van zomer een mini clubman type S, op het randje van het einde van de garantie ging de motor stuk. Contact gehad met Jeffrey. Hij kwam de auto bij ons in Gelderland ophalen. Voor hem een rit van anderhalf uur. Hij heeft er een nieuwe motor in laten plaatsen en kwam de auto zelf weer terug brengen bij ons in Gelderland. Dit is een service waar grote gerenommeerde autobedrijven nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Dus onze volgende auto’s worden weer bij J.M. Occasions gekocht.

― Gerard Rasenberg


Superfijne auto

Ik zocht..... en ik vond een superfijne fiat 500 in de geweldige parelmoerkleur. Heel fijn contact met de dealer. Echt een aanrader om hier je auto te kopen!!

― Schouten


Super service

Wat ben ik blij met mijn nieuwe auto. Goed geadviseerd en een geweldige service. Zeker een aanrader om bij dit bedrijf je auto te kopen. Bedankt Jef.

― Petra


vw polo

super auto gekocht.

― drik van maurik


Piaggio scooter

Ik heb laatst een super goede zip gekocht bij dit bedrijf, echt goede service!

― Silvijn


Aanbeveling

Ik ben erg tevreden met de auto. De service bij dit bedrijf was goed. Ik kwam voor een fijn rijdende en niet al te grote auto, hierin ben ik goed geadviseerd. Ik had een aantal vragen en die werden goed uitgelegd waardoor de keuze makkelijker werd. Mijn volgende auto zal ik zeker bij dit bedrijf kopen, een echte aanrader.

― Sabrina


Goede service

Super goed geholpen, top service. 100% goede hulp

― Rachelle


Super goed

Goed geholpen

― Nyckle

Mogelijk gemaakt door Mobilox